WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Mini
Mini Auto zonneschermen
Mini

Zonneschermen voor diverse Mini modellen

Met een zonnescherm voor uw Mini beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Mini heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap. Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Mini Cooper, Mini Clubman, Mini Countryman


Clubman
Cooper
Countryman

Waarvoor de zonneschermen voor uw Mini gebruiken

De zonneschermen voor uw Mini zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Mini en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Wat zit er allemaal in de doos van de Mini zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies