WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Lexus
Lexus Auto zonneschermen
Lexus

Top kwaliteit zonneschermen voor uw Lexus

Voor zonneschermen ben u op Alleskanmee.nl op de juiste plek. Hier vindt u perfect passende zonneschermen speciaal voor uw Lexus. De zonneschermen zijn makkelijk te monteren zonder gereedschap en worden gemonteerd met behulp van clips die bijgeleverd worden. Doordat deze zonneschermen specifiek voor uw Lexus zijn gemaakt passen deze perfect. Ze zijn gemaakt van polyestergaas en het frame bestaat uit licht en flexibel staaldraad bekleed met brandwerend polyesterdoek. De zonneschermen hebben hetzelfde effect als getinte achterruiten maar dan een stuk goedkoper! Wij hebben zonneschermen voor de modellen Lexus GS, Lexus IS, Lexus RX, Lexus CT200H


CT200H
GS
IS
RX

Waarvoor de zonneschermen voor uw Lexus gebruiken

De zonneschermen voor uw Lexus zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Lexus en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de zonneschermen voor uw Lexus

-Makkelijk te volgen handleiding
-Zonneschermen
-Opbergtas
-Materiaal om mee te bevestigen!

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies