WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Kia
Kia Auto zonneschermen
Kia

Bestel hier zonneschermen voor uw Kia

Met een zonnescherm voor uw Kia beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Kia heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap. Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Kia Carens, Kia ceed, Kia Optima, Kia Picanto, Kia Sorento, Kia Soul, Kia Sportage, Kia Carnival, Kia Rio, Kia Niro, Kia Stonic, Kia Venga


Carens
Carnival
ceed
Optima
Niro
Picanto
Sorento
Rio
Soul
Sportage
Stonic
Venga

Waarvoor zijn zonneschermen voor uw Kia handig?

De zonneschermen voor uw Kia zijn erg handig voor de bescherming tegen UV-straling en insecten. Ook zorgt het zonnescherm ervoor dat de warmte uit uw auto blijft. Het scherm is perfect passend voor uw auto, het raam is dus volledig afgesloten tegen de zon. De zonneschermen zijn erg eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde clips!

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de zonneschermen voor uw Kia

-Makkelijk te volgen handleiding
-Zonneschermen
-Opbergtas
-Materiaal om mee te bevestigen!

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies