WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Jeep
Jeep Auto zonneschermen
Jeep

Jeep zonneschermen te koop

Op Alleskanmee.nl vindt u voor uw Jeep zonneschermen! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Jeep en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen beschermen u en uw medepassagiers tegen de zon, UV-Straling en insecten. De zonneschermen zijn gemaakt van polydoek met gaatjes en zijn van uitstekende kwaliteit. De zonneschermen worden gemakkelijk gemonteerd met de meegeleverde clips en zijn aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap! Wij hebben voor de volgende modellen zonneschermen Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander, Jeep Renegade


Cherokee
Commander
Grand Cherokee
Renegade

Waarvoor de zonneschermen voor uw Jeep gebruiken

De zonneschermen voor uw Jeep zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Jeep en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Inhoud doos zonneschermen voor uw Jeep

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies