★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen! Dé specialist van Nederland!
Auto-zonneschermen

Auto zonneschermen

Bij alleskanmee hebben we een grote selectie aan op maat gemaakte zonneschermen voor uw auto. Deze speciale zonwering heeft de exacte afmetingen van de ramen en past daarom precies. De zonneschermen worden niet aan het raam vast gezet maar aan het frame rondom het raam. Hierdoor kunnen de ramen van de zijportieren achter nog gewoon geopend worden. De zonneschermen zorgen ervoor dat er geen insecten naar binnen kunnen, maar dat er wel een frisse wind door de auto kan waaien. De op maat gemaakte zonneschermen zijn van een premium kwaliteit.


Auto-zonneschermen kopen?

Alleskanmee heeft praktisch voor (bijna) iedere auto een passend zonnescherm. De zonneschermen kunt u vinden door gebruik te maken van de stappen (merk > model > zonnescherm). Het is essentieel dat er gekeken wordt naar het bouwjaar van de auto.
 
De auto-zonneschermen van Alleskanmee zijn van premium kwaliteit en zijn ze duurzaam en scherp geprijsd. Ook beschermd de zonwering tegen UV-straling en zorgt ervoor dat de warmte uit de auto blijft. Bekijk dus snel het assortiment.

Voordelen autozonwering

De voordelen van de auto-zonwering zijn:
✅ Beschermd tegen zonlicht
✅ De warmte blijft buiten
✅ Beschermd tegen insecten
✅ Meer zicht, zon is namelijk gedempt
✅ Binnen paar minuten geplaatst
✅ Perfecte pasvorm
✅ Het raam kan open


Geen producten gevonden...