Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Suzuki

Koop Suzuki zonneschermen voordelig online


Met een zonnescherm voor uw Suzuki beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Suzuki heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Suzuki Grand Nomade, Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Splash, Suzuki Alto, Suzuki Celerio, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny, Suzuki Liana, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Suzuki Wagon RWaarvoor de zonneschermen voor uw Suzuki gebruiken

De zonneschermen voor uw Suzuki zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Suzuki en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de zonneschermen voor uw Suzuki

-Makkelijk te volgen handleiding
-Zonneschermen
-Opbergtas
-Materiaal om mee te bevestigen!

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...