Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Ampera

Bestel hier zonneschermen voor uw Opel Ampera


Met een zonnescherm voor uw Opel Ampera beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Opel Ampera heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Opel Antara, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Insignia, Opel Meriva, Opel Mokka, Opel Zafira, Opel Adam, Opel Agila, Opel Ampera, Opel Crossland X, Opel Karl, Opel Signum, Opel Vectra


Weergave:
 


Waarvoor de zonneschermen voor uw Opel Ampera gebruiken

De zonneschermen voor uw Opel Ampera zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Opel Ampera en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Wat zit er allemaal in de doos van de Opel Ampera zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist