Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
X-Trail

Online zonneschermen te koop voor uw Nissan X-Trail


Voor uw Nissan X-Trail zonneschermen kopen? Dan bent u bij Alleskanmee.nl op het juiste adres! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Nissan X-Trail waardoor ze de perfecte pasvorm hebben en goed afsluiten. De zonneschermen weren niet alleen UV-straling maar zorgen er ook voor dat de achter passagiers geen last hebben van insecten als het raam open staat! Door het gebruik van clips ter bevestiging van de zonneschermen is het erg eenvoudig om ze te monteren. Ook is er helemaal geen gereedschap voor nodig.

Wij verkopen zonneschermen voor Nissan Almera, Nissan Maxima, Nissan Murano, Nissan Note, Nissan NP 300, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai Plus 2, Nissan Terrano, Nissan X-Trail, Nissan Cube, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan NV200, Nissan Pixo
Bezig met laden...


Zonneschermen voor uw Nissan X-Trail geschikt voor

De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Nissan X-Trail en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, behalve de portieren voor en de vooruit. De zonneschermen geven uw Nissan X-Trail de uitstraling van getinte ramen.

Wat zit er allemaal in de doos van de Nissan X-Trail zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl