Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Pixo

Zonneschermen Nissan Pixo kopen


Voor zonneschermen ben u op Alleskanmee.nl op de juiste plek. Hier vindt u perfect passende zonneschermen speciaal voor uw Nissan Pixo. De zonneschermen zijn makkelijk te monteren zonder gereedschap en worden gemonteerd met behulp van clips die bijgeleverd worden. Doordat deze zonneschermen specifiek voor uw Nissan Pixo zijn gemaakt passen deze perfect. Ze zijn gemaakt van polyestergaas en het frame bestaat uit licht en flexibel staaldraad bekleed met brandwerend polyesterdoek. De zonneschermen hebben hetzelfde effect als getinte achterruiten maar dan een stuk goedkoper!

Wij hebben zonneschermen voor de modellen Nissan Almera, Nissan Maxima, Nissan Murano, Nissan Note, Nissan NP 300, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai Plus 2, Nissan Terrano, Nissan X-Trail, Nissan Cube, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan NV200, Nissan PixoZonneschermen voor uw Nissan Pixo geschikt voor

De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Nissan Pixo en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, behalve de portieren voor en de vooruit. De zonneschermen geven uw Nissan Pixo de uitstraling van getinte ramen.

Wat zit er allemaal in de doos van de Nissan Pixo zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie