Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Micra

Zonneschermen Nissan Micra kopen


Voor uw Nissan Micra zonneschermen kopen? Dan bent u bij Alleskanmee.nl op het juiste adres! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Nissan Micra waardoor ze de perfecte pasvorm hebben en goed afsluiten. De zonneschermen weren niet alleen UV-straling maar zorgen er ook voor dat de achter passagiers geen last hebben van insecten als het raam open staat! Door het gebruik van clips ter bevestiging van de zonneschermen is het erg eenvoudig om ze te monteren. Ook is er helemaal geen gereedschap voor nodig.

Wij verkopen zonneschermen voor Nissan Almera, Nissan Maxima, Nissan Murano, Nissan Note, Nissan NP 300, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai Plus 2, Nissan Terrano, Nissan X-Trail, Nissan Cube, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan NV200, Nissan PixoWaarvoor de zonneschermen voor uw Nissan Micra gebruiken

De zonneschermen voor uw Nissan Micra zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Nissan Micra en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Wat zit er allemaal in de doos van de Nissan Micra zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie