Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
A-klasse

Zonneschermen speciaal voor uw Mercedes-Benz A-klasse!


Met een zonnescherm voor uw Mercedes-Benz A-klasse beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Mercedes-Benz A-klasse heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Mercedes-Benz A-klasse, Mercedes-Benz B-klasse, Mercedes-Benz C-klasse, Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz E-klasse, Mercedes-Benz GL-klasse, Mercedes-Benz GLA-klasse, Mercedes-Benz GLC- klasse, Mercedes-Benz GLE Coupe, Mercedes-Benz GLE-klasse, Mercedes-Benz GLK-klasse, Mercedes-Benz GLS-klasse, Mercedes-Benz M-klasse, Mercedes-Benz V-klasse, Mercedes-Benz Viano, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz R-Klasse, Mercedes-Benz S-klasse, Mercedes-Benz V-klasse Avantgarde, Mercedes-Benz V-klasse Exclusive, Mercedes-Benz CLK, Mercedes-Benz CLS
Bezig met laden...


Zonneschermen voor uw Mercedes-Benz A-klasse geschikt voor

De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Mercedes-Benz A-klasse en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, behalve de portieren voor en de vooruit. De zonneschermen geven uw Mercedes-Benz A-klasse de uitstraling van getinte ramen.

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de zonneschermen voor uw Mercedes-Benz A-klasse

-Makkelijk te volgen handleiding
-Zonneschermen
-Opbergtas
-Materiaal om mee te bevestigen!

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers