Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Mercedes-Benz

Zonneschermen voor diverse Mercedes-Benz modellen


Op Alleskanmee.nl vindt u voor uw Mercedes-Benz zonneschermen! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Mercedes-Benz en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen beschermen u en uw medepassagiers tegen de zon, UV-Straling en insecten. De zonneschermen zijn gemaakt van polydoek met gaatjes en zijn van uitstekende kwaliteit. De zonneschermen worden gemakkelijk gemonteerd met de meegeleverde clips en zijn aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap!

Wij hebben voor de volgende modellen zonneschermen Mercedes-Benz A-klasse, Mercedes-Benz B-klasse, Mercedes-Benz C-klasse, Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz E-klasse, Mercedes-Benz GL-klasse, Mercedes-Benz GLA-klasse, Mercedes-Benz GLC- klasse, Mercedes-Benz GLE Coupe, Mercedes-Benz GLE-klasse, Mercedes-Benz GLK-klasse, Mercedes-Benz GLS-klasse, Mercedes-Benz M-klasse, Mercedes-Benz V-klasse, Mercedes-Benz Viano, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz R-Klasse, Mercedes-Benz S-klasse, Mercedes-Benz V-klasse Avantgarde, Mercedes-Benz V-klasse Exclusive, Mercedes-Benz CLK, Mercedes-Benz CLSWaarvoor de zonneschermen voor uw Mercedes-Benz gebruiken

De zonneschermen voor uw Mercedes-Benz zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Mercedes-Benz en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Inhoud doos zonneschermen voor uw Mercedes-Benz

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...