Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Discovery

Koop hier uw Land Rover Discovery zonneschermen


Op Alleskanmee.nl vindt u zonneschermen geschikt voor uw Land Rover Discovery. Deze zonneschermen van uitstekende kwaliteit worden bevestigd met clips en niet tegen uw raam! Zo kunt u terwijl de zonneschermen zijn bevestigd alsnog uw ramen openen. De zonneschermen bieden bescherming tegen o.a UV-straling en insecten. Doordat ze specifiek gemaakt zijn voor uw Land Rover Discovery sluiten deze perfect aan op uw ramen. De zonneschermen zijn gemaakt van polydoek met gaatjes en zijn van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk voor een voordelige prijs bij Alleskanmee.nl!

Zonneschermen hebben wij voor de volgende auto's Land Rover Defender, Land Rover Discovery, Land Rover Discovery Sport, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport, Land Rover Range Rover Velar, Land Rover Range Rover, Land Rover Range Rover VoqueWaarvoor zijn zonneschermen voor uw Land Rover Discovery handig?

De zonneschermen voor uw Land Rover Discovery zijn erg handig voor de bescherming tegen UV-straling en insecten. Ook zorgt het zonnescherm ervoor dat de warmte uit uw auto blijft. Het scherm is perfect passend voor uw auto, het raam is dus volledig afgesloten tegen de zon. De zonneschermen zijn erg eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde clips!

Inhoud doos zonneschermen voor uw Land Rover Discovery

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie