Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
i20

Diverse Hyundai i20 zonneschermen kopen


Op Alleskanmee.nl vindt u voor uw Hyundai i20 zonneschermen! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Hyundai i20 en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen beschermen u en uw medepassagiers tegen de zon, UV-Straling en insecten. De zonneschermen zijn gemaakt van polydoek met gaatjes en zijn van uitstekende kwaliteit. De zonneschermen worden gemakkelijk gemonteerd met de meegeleverde clips en zijn aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap!

Wij hebben voor de volgende modellen zonneschermen Hyundai Accent, Hyundai Elantra, Hyundai i20, Hyundai I30, Hyundai i40, Hyundai i45, Hyundai ix20, Hyundai ix35, Hyundai ix55, Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson, Hyundai Veloster, Hyundai Genesis, Hyundai Grandeur, Hyundai Coupe, Hyundai Getz, Hyundai i10, Hyundai i800, Hyundai Matrix, Hyundai Kona
Bezig met laden...


Waarvoor de zonneschermen voor uw Hyundai i20 gebruiken

De zonneschermen voor uw Hyundai i20 zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Hyundai i20 en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Inhoud doos zonneschermen voor uw Hyundai i20

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers