Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Edge

Voordelige zonneschermen voor uw Ford Edge kopen op Alleskanmee.nl


Met een zonnescherm voor uw Ford Edge beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Ford Edge heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Ford C-Max, Ford EcoSport, Ford Edge, Ford Explorer, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Galaxy, Ford Kuga, Ford Mondeo, Ford S-max, Ford Grand C-max, Ford Fusion, Ford Ka, Ford Ranger, Ford Transit Connect, Ford B-Max, Ford TourneoWaarvoor de zonneschermen voor uw Ford Edge gebruiken

De zonneschermen voor uw Ford Edge zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Ford Edge en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Wat zit er allemaal in de doos van de Ford Edge zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist