Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Jumpy

Online zonneschermen te koop voor uw Citroen Jumpy


Met een zonnescherm voor uw Citroen Jumpy beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Citroen Jumpy heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Citroen Berlingo, Citroen C3 Picasso, Citroen C4, Citroen C5, Citroen Jumpy, Citroen C1, Citroen C2, Citroen C8, Citroen C-Crosser, Citroen C3, Citroen DS3, Citroen DS4, Citroen DS5, Citroen XsaraWaarvoor de zonneschermen voor uw Citroen Jumpy gebruiken

De zonneschermen voor uw Citroen Jumpy zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Citroen Jumpy en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Inhoud doos zonneschermen voor uw Citroen Jumpy

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...