Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
DS3

Koop Citroen DS3 zonneschermen voordelig online


Op Alleskanmee.nl vindt u zonneschermen geschikt voor uw Citroen DS3. Deze zonneschermen van uitstekende kwaliteit worden bevestigd met clips en niet tegen uw raam! Zo kunt u terwijl de zonneschermen zijn bevestigd alsnog uw ramen openen. De zonneschermen bieden bescherming tegen o.a UV-straling en insecten. Doordat ze specifiek gemaakt zijn voor uw Citroen DS3 sluiten deze perfect aan op uw ramen. De zonneschermen zijn gemaakt van polydoek met gaatjes en zijn van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk voor een voordelige prijs bij Alleskanmee.nl!

Zonneschermen hebben wij voor de volgende auto's Citroen Berlingo, Citroen C3 Picasso, Citroen C4, Citroen C5, Citroen Jumpy, Citroen C1, Citroen C2, Citroen C8, Citroen C-Crosser, Citroen C3, Citroen DS3, Citroen DS4, Citroen DS5, Citroen XsaraWaarvoor de zonneschermen voor uw Citroen DS3 gebruiken

De zonneschermen voor uw Citroen DS3 zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Citroen DS3 en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Inhoud doos zonneschermen voor uw Citroen DS3

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers