Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
C3

Voordelige zonneschermen voor uw Citroen C3 kopen op Alleskanmee.nl


Voor uw Citroen C3 zonneschermen kopen? Dan bent u bij Alleskanmee.nl op het juiste adres! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Citroen C3 waardoor ze de perfecte pasvorm hebben en goed afsluiten. De zonneschermen weren niet alleen UV-straling maar zorgen er ook voor dat de achter passagiers geen last hebben van insecten als het raam open staat! Door het gebruik van clips ter bevestiging van de zonneschermen is het erg eenvoudig om ze te monteren. Ook is er helemaal geen gereedschap voor nodig.

Wij verkopen zonneschermen voor Citroen Berlingo, Citroen C3 Picasso, Citroen C4, Citroen C5, Citroen Jumpy, Citroen C1, Citroen C2, Citroen C8, Citroen C-Crosser, Citroen C3, Citroen DS3, Citroen DS4, Citroen DS5, Citroen XsaraZonneschermen voor uw Citroen C3 geschikt voor

De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Citroen C3 en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, behalve de portieren voor en de vooruit. De zonneschermen geven uw Citroen C3 de uitstraling van getinte ramen.

Wat zit er allemaal in de doos van de Citroen C3 zonneschermen

-Premium kwaliteit zonneschermen
-Alle montage materialen
-Duidelijke handleiding
-Zonnescherm opbergtas

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl