Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Grand-Voyager

Voordelig uw zonneschermen Chrysler Grand Voyager bestellen


Met een zonnescherm voor uw Chrysler Grand Voyager beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Chrysler Grand Voyager heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Chrysler 300C, Chrysler PT Cruiser, Chrysler Sebring, Chrysler Voyager, Chrysler Grand VoyagerZonneschermen voor uw Chrysler Grand Voyager geschikt voor

De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw Chrysler Grand Voyager en volgen de contouren van de ruiten volledig. De zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, behalve de portieren voor en de vooruit. De zonneschermen geven uw Chrysler Grand Voyager de uitstraling van getinte ramen.

Inhoud doos zonneschermen voor uw Chrysler Grand Voyager

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl