Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
3-serie

Voordelige zonneschermen voor uw BMW 3 serie kopen op Alleskanmee.nl


Voor uw BMW 3 serie zonneschermen kopen? Dan bent u bij Alleskanmee.nl op het juiste adres! Deze zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw BMW 3 serie waardoor ze de perfecte pasvorm hebben en goed afsluiten. De zonneschermen weren niet alleen UV-straling maar zorgen er ook voor dat de achter passagiers geen last hebben van insecten als het raam open staat! Door het gebruik van clips ter bevestiging van de zonneschermen is het erg eenvoudig om ze te monteren. Ook is er helemaal geen gereedschap voor nodig.

Wij verkopen zonneschermen voor BMW 1 serie, BMW 2 serie Active Tourer, BMW 3 serie, BMW 5 serie, BMW X1, BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X6, BMW 4 serie, BMW 7 serie
Bezig met laden...


Waarvoor de zonneschermen voor uw BMW 3 serie gebruiken

De zonneschermen voor uw BMW 3 serie zijn zeer geschikt voor de bescherming van u en uw medepassagiers tegen onder andere warmte, UV-straling en insecten! De zonneschermen zijn specifiek gemaakt voor uw BMW 3 serie en passen perfect in uw raam. Ook zijn ze erg eenvoudig te bevestigen en heeft u hier geen gereedschap voor nodig.

Inhoud doos zonneschermen voor uw BMW 3 serie

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist