Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
147

Zonneschermen te koop voor uw Alfa Romeo 147


Met een zonnescherm voor uw Alfa Romeo 147 beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Alfa Romeo 147 heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap.

Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo GT, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo 159Waarvoor zijn zonneschermen voor uw Alfa Romeo 147 handig?

De zonneschermen voor uw Alfa Romeo 147 zijn erg handig voor de bescherming tegen UV-straling en insecten. Ook zorgt het zonnescherm ervoor dat de warmte uit uw auto blijft. Het scherm is perfect passend voor uw auto, het raam is dus volledig afgesloten tegen de zon. De zonneschermen zijn erg eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde clips!

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de zonneschermen voor uw Alfa Romeo 147

-Makkelijk te volgen handleiding
-Zonneschermen
-Opbergtas
-Materiaal om mee te bevestigen!

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl